Sukuseuran vuosikokous uusi hallitus

13.6.2021

Lauantaina 22.5.2021 Gajewski Sukuseura kokoontui Google Meet - etäkokouspalveluun sääntömääräisen vuosikokouksen merkeissä ja valitsi uuden hallituksen.

Kokoukseen osallistui 10 sukuseuran jäsentä ja siellä käsiteltiin seuran tilinpäätökset, vuosikertomukset ja toiminnantarkastajien lausunnot varsinaisten kokousten väliseltä ajalta. Vuosikokous päätti vahvistaa tilinpäätökset ja myöntää hallitukselle vastuuvapauden.

Lisäksi kokouksessa vahvistettiin toimintasuunnitelma seuraavalle varsinaisten kokousten väliselle kaksivuotiskaudelle, päätettiin pitää jäsenmaksut nykyisellään ja vahvistettiin talousarvio kahden seuraavan tilikauden muodostamalle ajanjaksolle.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Risto Kajaste. Varapuheenjohtajaksi valittiin Veikko Kajaste. Jäseniksi valittiin Virva Hepolampi, Eero Karila ja Markus Kajaste.

Muissa asioissa keskusteltiin koronapandemian vaikutuksista sukuseuran toimintaan ja todettiin että sukuseura noudattaa mahdollisissa kokoontumisissaan kulloisia rajoituksia. Esimerkiksi sukujuhlia ei kannata suunnitella, jos 50 henkeä ei saa kokoontua sisätiloissa. Vaihtoehtoisia tapoja kokoontua voi myös harkita, esimerkiksi etätapaamisten tai webinaarien muodossa.