Bulletin #22 on julkaistu

14.4.2020


Vuoden 2020 ensimmäinen tiedote ilmestyy historiallisen koronakaranteenin aikana. Jaamme uusia valokuvia Aurenius-enoista ja kerromme suvun laivoista Laatokalla. Nyt on myös aika maksaa sukuseuran jäsenmaksu.

Tiedotteen sisältö

Gajewski Bulletin -jäsentiedotteessa täydennämme tietoja August Aureniuksen perheestä kuvien kera. Paneudumme myös Laatokan laivaliikenteeseen Laurentiuksen, Petterin ja Maria Gajewskin aviomiehen Ivan Moldakoffin laivahankkeiden näkökulmasta. Korona-ahdingon keskellä saamme myös tuntumaa siihen, millaisten luonnon synnyttämien kriisitilanteiden kanssa aiempien sukupolvien Gajewskit kamppailivat.

Sukututkimus jatkuu koronarajoitusten vuoksi toistaiseksi ainoastaan digitaalilähteistä.

Jäsenmaksut

Vuoden 2020 jäsenmaksu on 25€ ja se maksetaan Gajewski sukuseura ry tilille: Suupohjan osuuspankki FI53 4730 0010 1897 43, BIC: POPFFI22
 

Hallituksen seuraava kokous

Seuraava sukuseuran hallituksen kokous pidetään maanantaina 11.5.2020 klo 17.15 Helsingissä, Rautatieaseman Holiday Inn -hotellin aulassa. Sukuseuran hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille.

Huomaa, että koronaviruksen ehkäisemiseksi annetut viranomaisohjeet kokoontumisten rajoittamisesta voivat muuttaa päivämäärää tai kokoontumistapaa. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme kotisivuilla www.gajewski.fi ja sukuseuran Facebook-sivulta. Laita viestiä info(a)gajewski.fi jollet vielä ole Facebook-ryhmässämme. 

 

Hyvää kevättä ja pysytään terveenä!
Gajewski Sukuseuran hallitus